Skip to the main content

Audi A5

Rijklaar vanaf
€ 56.947
Audi Financial lease vanaf
€ 633,57 p/m
S edition Competition
€ 14.400 voordeel
Kopen, huren, leasen

Ben jij er al uit?

Ben je er nog niet helemaal uit op welke manier jij je auto wilt bekostigen? Dat is helemaal geen probleem. Bij Wittebrug denken we graag met je mee. De verschillende mogelijkheden om in een nieuwe of occasion Audi te rijden, zijn:
Ben jij er al uit?

Sportieve stijl? De weg ligt open.

Een Audi die je blijft verrassen, dat is de Audi A5. Deze Audi straalt klasse uit en is elegant op elk vlak. Met vernieuwde details oogt de Audi A5 nog sportiever dan hij al was. Hij beschikt over een ruim interieur en zorgt met al zijn innovaties voor een unieke rijbeleving. Een perfecte auto om het gezins- en werkleven te combineren.

Persoonlijk en digitaal
Touch&go!

Bedien de digitale wereld van de Audi A5 intuïtief vanaf het 10,1-inch grote MMI touchscreen dat haptische feedback geeft. Ook spraaksturing is inbegrepen.

Ontspannen reizen
Virtual cockpit

Het summum van dashboardtechnologie is de Audi virtual cockpit, een volledig digitaal instrumentarium. Ervaar het zelf tijdens een rit!

Designtaal
Sportief

Aan de zijkant benadrukt de dorpelvormgeving zijn sportiviteit. De opbollende spatborden zijn goed gevuld met de optionele 20-inch gegoten lichtmetalen velgen.

Ledkoplampen
Zien, wat anderen niet zien

Dankzij het optionele Audi laserlicht met groot zichtbereik ziet u in de Audi A5 ook op grote afstand wat er voor u ligt.

Jouw Audi A5 in topconditie!

Occasions


Minimaal 12 maanden garantie
Controle op wel 130 punten
Minimaal 12 maanden APK
Onderhoud volgens boekje
Een volle tank brandstof
NAP gecontroleerd

Dit is ook Wittebrug


Accessoires


Veilig én fijn op weg. Makkelijk bij je spullen kunnen, digitaal verbonden blijven. Wij snappen het. De kwaliteit van de producten van Audi bewijst zich iedere dag opnieuw. Neem snel…

Lees meer

Audi e-tron GT


Ervaar het ultieme elektrisch rijden met de e-tron GT! In het voorjaar van 2021 zal de Audi e-tron GT in het Nederlandse straatbeeld verschijnen. Meld je nu aan

Lees meer

Kosteloos beëindigen


De voordelen van private lease? Je rijdt een splinternieuwe auto, waarbij alle kosten inbegrepen zijn - op het tanken na. Wist je dat het abonnement kosteloos te beëindigen is, bij…

Lees meer

Online kopen


Het zijn roerige tijden. Wat dichtbij leek, is opeens verder van je vandaan. Om toch mobiel te kunnen blijven, staan wij online voor je klaar. Een Audi kun je zelfs…

Lees meer