Skip to the main content

Audi Q4 Sportback
e-tron

Rijklaar vanaf
€ 56.885
Audi financial lease vanaf
€ 632,84 p/m
Kopen, huren, leasen

Ben jij er al uit?

Ben je er nog niet helemaal uit op welke manier jij je auto wilt bekostigen? Dat is helemaal geen probleem. Bij Wittebrug denken we graag met je mee. De verschillende mogelijkheden om in een nieuwe of occasion Audi te rijden, zijn:
Ben jij er al uit?

Een nieuwe kijk op design.

De Audi Sportback e-tron combineert de kracht van een ruime SUV met de elegantie van een vierdeurs coupé.

Modern
Interieur

Geniet van het gemak van de Audi virtual cockpit en MMI. Het optionele glazen panoramadak laat veel licht binnen en kan desgewenst ook open.

OOK VOOR JOUW LAADPAAL
Cube Laadpalen

Dankzij onze samenwerking met E-Mobility Energy regelen wij snel en eenvoudig een Cube Laadpaal voor jouw Audi.


Veel opties
Nóg meer gemak!

Kies je voor het verwarmbare stuurwiel? Of heb je meer aan virtuele buitenspiegels waarvan het beeld op contrastrijke OLED-schermen wordt getoond? Wij tonen je graag alle opties!

Toegankelijk
Navigatie

Bedien MMI navigatie plus met MMI touch response vanaf twee grote schermen in de middenconsole.

Dit is ook Wittebrug


De nieuwe Audi Q6 e-tron


Maak kennis met de nieuwe Audi Q6 e-tron.

Lees meer

Welkom bij Wittebrug!


Autoservice van der Velden Zoetermeer is nu WITTEBRUG!

Lees meer

Welkom bij Wittebrug!


DAVO Groep heet nu Wittebrug. Maak kennis met al onze merken!

Lees meer

Alleen bij Wittebrug; toegang tot RDW voertuigrapporten!


Denk je eraan om een occasion te kopen? Vanaf nu download je bij elke auto het RDW voertuigrapport! Zo weet je wat je koopt.

Lees meer

De Audi Q4 Sportback e-tron.
Nu in de showroom.

Proefrit aanvragen

Disclaimer: De opgegeven verbruiks- en emissiewaarden zijn bepaald volgens de wettelijk voorgeschreven meetprocedures. Sinds 1 september 2017 is voor bepaalde nieuwe voertuigen typegoedkeuring verleend volgens de Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure (WLTP), een meer realistische testprocedure voor het meten van brandstofverbruik en CO2-uitstoot. Sinds 1 september 2018 vervangt de WLTP geleidelijk de nieuwe Europese rijcyclus (NEDC). Door de meer realistische testomstandigheden zijn het brandstofverbruik en de CO2-emissiewaarden gemeten volgens de WLTP in veel gevallen hoger dan die gemeten volgens de NEDC. Dit kan resulteren in overeenkomstige wijzigingen in de motorrijtuigenbelasting sinds 1 september 2018. Meer informatie over de verschillen tussen WLTP en NEDC vindt u op www.audi.nl/wltp.
Netto bijtelling gebaseerd op een inkomstenbelasting van 49,50% en geldt bij een tenaamstelling in 2021. Full operational lease via Audi Financial Services op basis van 60 maanden en 10.000 km/jaar (exclusief btw en eventuele laadkosten).