Skip to the main content
Het vervolg van een succesverhaal

De vernieuwde T-Roc en T-Roc cabrio!

De Volkswagen T-Roc heeft een facelift gehad en dat staat hem goed

Het is niet het laten opspuiten van je lippen en je gezicht strak laten trekken. Nee, deze facelift is van een heel ander kaliber. Zowel het interieur als het exterieur is flink vernieuwd en dit zal elke voorbijganger verbazen. Sinds 2017 is deze compacte SUV miljoenen keer verkocht en dit succesverhaal gaat door. De combinatie van sportiviteit, compact, ruimte en een stoer design maakten de Volkswagen T-Roc al geweldig. Ben je benieuwd naar de vernieuwingen die deze Volkswagen T-Roc nog geweldiger maken? Lees dan snel verder!

Exterieur

Naast zijn sportieve en robuuste uiterlijk wat de T-Roc al had, is de vernieuwde T-Roc nog sprekender. De bijzondere kleurencombinatie, een uitgesproken voor- en achterbumper en de coupé stijl lijnen versterken de T-Roc look nog eens extra. De vernieuwde T-Roc is standaard uitgerust met LED-koplampen en donker getinte achterlichten. Wat optioneel is in deze T-Roc zijn de IQ.LIGHT LED-matrix koplampen gecombineerd met een doorlopende lichtstrip in de grille. Niet alleen de kleuren zijn nieuw, maar ook kan er gekozen worden voor verschillende velgen, van 16 tot 19 inch.

 

 

 

Exterieur

Interieur

Ook het interieur heeft flinke stappen gemaakt. Naast zijn enorme ruimte wat de T-Roc al bezat, mag het interieur van de vernieuwde T-Roc gerust hoogwaardig genoemd worden. Het dashboard is afgewerkt met zachte materialen en is er een stoffen deurbekleding toegevoegd. Hij is voorzien van een multifunctioneel stuurwiel en touchsliders, dit allemaal voor het bedieningsgemak.

Houd mij op de hoogte
Interieur

Innovaties

De vernieuwde T-Roc is aangevuld met de meest slimste innovaties. Met een  infotainmentsysteem van 9,2 inch is alles mogelijk. Aangevuld met We Connect en draadloos App-Connect is deze T-Roc helemaal bij de tijd. Hij navigeert je naar je favoriete bestemming, je kan muziek luisteren via Spotify en bellen met je vrienden.

Standaard uitgerust met een Digital Cockpit, die jou alle rij-informatie weergeeft. Ook is de T-Roc voorzien van Predictive Cruise Control en Lane Assist, wat zorgt voor een vaste snelheid en voor genoeg  afstand tussen jou en je voorganger. Side Assist zorgt ervoor dat je veilig van baan kunt wisselen en Park Assist helpt jou een handje bij het in en uit parkeren. Wat deze T-Roc echt uniek maakt is de IQ Drive Travel Assist. Sturen, remmen en optrekken tot 210 km/h wordt overgenomen. Dit is een auto dat echt klaar is voor de toekomst.

Innovaties

De vernieuwde Volkswagen T-Roc

Houd mij op de hoogte