Skip to the main content

Uniek design

Ethical Uniqueness. Hier staat de IONIQ 6 voor. Het is een  duurzaam tijdperk wat Hyundai ingaat met deze gloednieuwe elektrische sedan. Deze Sedan is mensgericht ontworpen en dat is ook zéker terug te zien in het design. Met zijn aerodynamisch gevormde silhouet en krachtige uitstraling voldoet deze IONIQ 6 aan alle behoefte van de klant.

Doordat deze sedan bijzonder gestroomlijnd is én een boat tail vormige achterzijde heeft, heeft de IONIQ 6 een indrukwekkende lage luchtweerstand. Niet alleen zorgt dit voor een lage luchtweerstand, maar ook biedt dit een enorm sportief en uniek design.

Zijn gestroomlijnde design, slimme afmetingen en de technologie zijn allemaal in een nieuw jasje gestoken. Het unieke design is een terugblik naar de auto’s uit de jaren ’20 en ’30, alleen nu met de duurzame mobiliteit van vandaag.

Uniek design

Comfortabel interieur

Naast het exterieur ziet ook het interieur er enorm uniek en futuristisch uit.

Zo is er gedacht aan Pixel Lights op het stuurwiel, wat zorgt voor nog meer interactie met de bestuurder. Daarnaast zijn de portierknoppen weggelaten, wat nog meer ruimte biedt.

Naast een touchscreen dashboard van 12-inch, is er ook gekozen voor ambient light, waarbij er een keuze is uit 64 kleuren en zes tweekleurenthema’s. Dit zorgt er voor dat jij je tijdens het rijden kan ontspannen.

Comfortabel interieur

Hyundai IONIQ 6

Houd mij op de hoogte