Skip to the main content

Fantastische ervaring!

Volkswagen California Galerij 9

Even voorstellen

“Ik ben André en ik ben 62 jaar. Voor mijn vakantie huurde ik een VW California Coast voor 6 weken!” Hij ging hiermee voor het eerst met een camper op pad, om het uit te proberen. Zonder partner ging hij, om zijn pensioen te vieren, naar de kust van Denemarken van Oost naar Noord- en via de Westkust terug.
André vertelt: “Het comfort en luxe van een kleine camper met de bekendheid van Volkswagen qua knoppen en navigatie waren redenen voor mij om te kiezen om de California te huren.” Wittebrug is zijn servicepunt voor zijn Volkswagen Sportsvan, dus ook voor de shortlease koos hij voor dit vertrouwde en betrouwbaar adres. “Het huren van de camper bood mij de mogelijkheid om de wereld van het ‘camperen’ te leren kennen.”

Wat een fantastische ervaring!

Het begon al bij het oppikken van de camper. De goede en uitgebreide uitleg zorgde ervoor dat hij met een gerust en veilig gevoel op pad ging. Vooraf had hij al de YouTube-filmpjes van Volkswagen California uitgebreid gekeken, dus hij was enigszins vertrouwd met alle snufjes van deze comfortabele camper. Maar de uitleg bij het ophalen van de VW camper was persoonlijk en hij mocht alles onder begeleiding zelf uitproberen. “Wittebrug heeft hierbij haar naam als ‘vertrouwd’ en ‘betrouwbaar ‘ echt waargemaakt”-  aldus André.

“Het huren van een camper maakt dat je zorgeloos op pad kan.”

“Eventuele schade wordt gedekt bij een verzekering met eigen risico, motoronderhoud is geregeld en het interieur is kraakhelder schoon. Ik hoef niet te denken aan wegenbelasting, stallingskosten, of hoge doorlopende verzekeringskosten. Wel de lusten maar niet de lasten, heet dat! Uiteraard heeft dat een prijskaartje maar daarvoor ga je wel met een prachtige camper zorgeloos op vakantie!”

Het ‘camper-en’ is uitstekend bevallen.

“Zo vrij als een vogel en iedere avond wel ergens plaats om te overnachten.” Het slapen is hem uitstekend bevallen, meestal op het onderbed, de middagdutjes deed hij op het bovenbed omdat dan de bank niet ingeklapt hoeft te worden. Het bovenbed is ook uitstekend geschikt voor 2 jonge kinderen die hun eigen tentje hebben met een eigen 8V aansluiting aan beide kanten voor de telefoon of tablet.

 

Ultieme vrijheid

“Een camper geeft je de vrijheid om te gaan en te staan waar je wilt, met alle comfort en bezittingen altijd bij de hand. Een kopje koffie of een lunch op een mooie plek, geen probleem. Stoppen, gascomfort aan en het koffiekannetje staat binnen 3 minuten te pruttelen. Echt de mooiste plekken zijn binnen handbereik. Liggend op het bovenbed genieten van zonsondergang met een wijntje en een dekentje, heerlijk. Veel reisplezier dus en voor herhaling vatbaar. De volgende reis zit al in de planning, waarschijnlijk weer shortlease Wittebrug.”

Ben je na het lezen van het verhaal van André ook enthousiast geworden over het huren van een camper? Klik op ‘camper huren’ voor meer informatie en beschikbaarheid.

Camper huren
Ultieme vrijheid

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op!