Skip to the main content

Persoonlijke touch

Wij zijn trots op onze klanten! Daarom laten we graag door middel van reviews en klantverhalen zien, hoe onze producten en diensten worden ervaren. Vandaag is Jeroen aan het woord en vertelt hij over zijn SEAT Arona, waarom hij voor SEAT gekozen heeft en waarom hij voor Wittebrug kiest.

 

SEAT gaf mij vertrouwen

Jeroen vertelde: “De eerste SEAT die ik heb gekocht was de SEAT Leon. Deze auto is mij toentertijd erg goed bevallen. Hij was ruim en betrouwbaar. De tweede SEAT die ik heb aangeschaft, mijn huidige auto, is de SEAT Arona. Deze keer heb ik voor de Arona gekozen, omdat deze een hogere instap heeft.” Daarnaast vindt Jeroen dat de Arona een sportief uiterlijk heeft, gecombineerd met alle gemakken van dien. De uitvoering die hij heeft gekozen is de SEAT Arona Experience, met een zwarte kleur en een wit dak. Door de 18 inch velgen die deze uitvoering bezit, maakt het dat deze auto echt af is. “Het is een erg complete auto, alles zit erop en aan. Van stoelverwarming tot veiligheidssytemen die je helpen beschermen bij (het voorkomen) van een botsing.”

“De goede dienstverlening bij Wittebrug sprak mij aan”

De goede dienstverlening is belangrijk, alles verloopt soepel. Van het plannen voor een servicebeurt tot de vragen beantwoorden. Jeroen was erg enthousiast over de verkoper: “Het verschil wordt toch wel gemaakt door Esmee van Eck. Zij slaagt erin om een vriendelijke en persoonlijke touch te geven. Zij verkocht ons haar eerste auto als startende verkoopadviseur en het was voor ons vanzelfsprekend om nu voor de tweede Seat weer bij Esmee aan te kloppen. Doordat Esmee ruim de tijd voor je heeft en luistert naar je wensen, zorgt zij ervoor dat onze ervaring bij Wittebrug top is. Zij weet natuurlijk dan precies wat er aan diverse modellen en opties beschikbaar is, wat weer aansluit op onze wensen.”

“Er wordt altijd meegedacht, dat vind ik zo fijn aan Wittebrug”

“Op internet kun je natuurlijk al zelf wat voorwerk doen”, gaf Jeroen aan, “maar uiteindelijk is het prettig om in de showroom een auto met eigen ogen te bekijken. En als je dan een proefrit wilt maken, dan kan dit vaak direct geregeld worden.” Daarnaast vindt Jeroen het erg fijn als er meegedacht wordt met hen. Zo deed Esmee dat ook. “Binnenkort gaan we op vakantie en van Esmee kregen we de tip dat het mogelijk is om in de vakantie een dakkoffer met houders te huren. Wittebrug zet deze er voor ons op. Hierdoor hebben we 600 liter meer bagageruimte en dat is geen overbodige luxe met twee tienerdochters!” vertelde hij.

Ben je na het lezen van Jeroen zijn verhaal ook enthousiast geworden over de SEAT Arona? Of wil je kijken welke andere modellen van SEAT passen bij jouw wensen? Bekijk dan hier ons aanbod en wie weet zien we je binnenkort in de showroom bij één van onze vestigingen.