Skip to the main content
Sommige modellen van ŠKODA zijn gewoon geboren voor dé zaterdag.

ŠKODA Zaterdag

Zaterdag is een dag waardoor je je verbonden voelt met je familie. Of dit nu met je voetbalfamilie, muziekfamilie of zwemfamilie is, ŠKODA laat je verbinden. Het zijn degene waarmee je lief en leed deelt en ook al zie je ze alleen op zaterdag, het voelt toch echt als familie. Dát is het mooie van ŠKODA zaterdag. Benieuwd welke SKODA bij jouw zaterdagfamilie past? Kijk dan snel verder!

Ontdek de Octavia!

Ben jij een echte muziekliefhebber en doe je niets liever dan met jouw zaterdagfamilie muziek maken? Dan is de ŠKODA Octavia perfect voor jouw zaterdag. Benieuwd naar wat de ŠKODA Octavia zo perfect maakt voor de zaterdag? De video zegt genoeg.

Ben jij net zo enthousiast over deze familie auto als dat wij zijn? Bekijk ‘m dan snel hier!

 

Ontdek de Kamiq!

Sta jij met jouw zaterdagfamilie elke zaterdag vroeg op om met zijn allen naar de voetbalwedstrijd te gaan? Delen jullie met elkaar dezelfde hobby en genieten jullie er elke zaterdag weer van om met elkaar te zijn? Hoe mooi is het als ŠKODA deze hobby nog mooier maakt.

Wil je de Kamiq verder ontdekken? Bekijk deze dan hier!

Ontdek de Enyaq IV!

Deel jij met jouw zaterdagfamilie lief en leed en ben je niet vies van een beetje avontuur? Dan is de ŠKODA Enyaq IV perfect voor jouw zaterdag. Enorm veel opbergruimte en zitruimte maken deze ŠKODA onvergetelijk.

Bekijk snel wat de ŠKODA Enyaq IV jouw zaterdagfamilie te bieden heeft.

Welk model past bij jouw zaterdag?

Algemene gegevens

Algemene gegevens

Direct contact

Gelijk iemand spreken via de telefoon of stuur ons een mail

Direct bellen Bel op 070-3429342
Ons adres

Donau 120, 2491 BC Den Haag

Mail ons