Skip to the main content

Sterke bak nodig?!

Samen met ŠKODA en Pro Coffee Club, was Wittebrug aanwezig bij de start van de Spaanse wielerronde La Vuelta.

La Vuelta kwam op 19, 20 en 21 augustus 2022 naar Nederland. De (internationale) toprenners werden door Nick van Pro Coffee Club voorzien van een sterk bakkie, vanuit onze sterke KODIAQ.

Deze race day only koffieservice was voor de atleten beschikbaar op de start-paddock op vrijdag en zaterdag bij de finish-line op het Jaarbeursplein.

Vale!
Nick, koffie (e)tapper en eigenaar van Pro Coffee Club: ” We’ve partnered up for the Vuelta with Premium Partners Shimano, ŠKODA and Wittebrug. We are over the moon and exiting for this to happen.”

De cortado’s werden gezet vanuit de achterbak van de sterke ŠKODA KODIAQ.

Sterke bak nodig?!

Pro Coffee Club; sterke bak!

Hoe begin jij jouw dag? Ook met een lekker sterk bakkie?

Koffie is voor velen het zwarte goud wat helpt om te focussen, om energiek te blijven of wat je gewoon heel goed smaakt. Pro Coffee Club – Race Day Only, helpt de sporters aan hun koffiemomentje.

Heb jij nou ook zin gekregen in een sterk bakkie?

Bekijk de KODIAQ Bekijk Pro Coffee Club
Pro Coffee Club; sterke bak!

Wielrennen & ŠKODA

Niet lang na de Vuelta vonden de wereldkampioenschappen wielrennen plaats in Wollongong, Australië – waar Annemiek van Vleuten goud won op de Wegrace.

ProCoffee reisde af om de Nederlandse selectie in Australië van koffie te voorzien! Als aandenken nam hij voor Wittebrug ŠKODA hét bord van een koerswagen mee!

Naast het ondersteunen van de UCI Wereldkampioenschappen wielrennen tijdens het evenement zelf, organiseert ŠKODA ook community ride-activiteiten voor zowel grote als kleine renners. Doordat het merk in 1895 begon als fietsatelier, kent het de waarde van een betrokken, hechte fietsgemeenschap. Wittebrug ŠKODA sponsort dan ook diverse wielerrondes in Zuid Holland én wij rijden geregeld zelf mee, op de fiets!

Wielrennen & ŠKODA