Skip to the main content

Dit is de ID. 7

Volkswagen brengt dit jaar de eerste elektrische sedan op de markt. In het tweede kwartaal van 2023 wordt de ID. 7 bij Wittebrug bestelbaar.

In het kort
⚡️ Elektrische sedan met rijbereik van ca. 700 kilometer (WLTP)
⚡️ Aerodynamisch exterieur
⚡️ Premium interieur met innovatief klimaatsysteem

Kan jij net als wij niet wachten tot deze geweldige Volkswagen op de markt komt? Schrijf je in en wij houden je op de hoogte.

Houd mij op de hoogte
Dit is de ID. 7

Vernieuwing

“Hallo Volkswagen, ik heb koude handen”
Speciale verzoeken kun je activeren dankzij de stemcommando. Spreek uit dat je koude handen hebt, en de Volkswagen ID. 7 reageert door de stuurwielverwarming aan te zetten.

Aerodynamiek
De ID. 7, soms ook omschreven als de elektrische Passat, heeft een aerodynamisch ontwerp. Het dak loopt door naar achter, wat er samen met de luchtinlaten aan de zijkanten voor zorgt dat de luchtweerstand lager is.

Ruimte
Met een wielbasis van 2.97 meter is de ID. 7 iets groter dan de Passat. De auto is ruimer dan de andere ID-modellen uit de elektrische familie en het interieur is zeker als ‘luxe’ te bestempelen.

Technische hoogstandjes
Van spraakbediening tot een 15-inch touchscreen en een augmented reality head-up display: de ID. 7 Volkswagen zit vol moderne tech. Klinkt leuk, maar liever zelf ervaren? Vul dan het ‘houd mij op de hoogte’ formulier in, dan nemen wij contact met je op zodra er een proefrit ingepland kan worden!

Vernieuwing
allemaal elektrisch

De ID familie

De ID. 7 is de nieuwste toevoeging aan het elektrische spectrum van de Volkswagen personenauto's. Bij Wittebrug vind je ze allemaal!
De ID familie

De elektrische ID. 7

Houd mij op de hoogte