Skip to the main content

CitroënBerlingo

Rijklaar vanaf
€ 19.900

Ontdek de Citroën Berlingo

Ontdek de elektrische Citroën ë-Berlingo Van en de Citroën Berlingo Van, modellen die qua flexibiliteit, binnenruimte en laadvermogen niets voor elkaar onderdoen. Geïnteresseerd? Vraag een offerte aan bij Wittebrug of reserveer een proefrit.

Vraag een offerte aan
Ontdek de Citroën Berlingo

Citroën ë-Berlingo uitgelicht

De ideale bedrijfsauto voor elke professional.

Ontspannen
rijden

Met de elektrische Citroën ë-Berlingo Van krijgt comfort een heel nieuwe dimensie en rijd je extra ontspannen.

Laad
volume

Het accupakket van de elektrische Citroën ë-Berlingo Van is ingebouwd in de bodem van de auto. Daardoor konden de inhoud en vorm van de laadruimte ongewijzigd blijven.

Drie
rijmodi

In het interieur van de nieuwe elektrische Citroën ë-Berlingo Van is alles gericht op rijcomfort en gebruiksgemak.

Actie
radius

De actieradius van tot wel 275 km* van de nieuwe elektrische Citroën ë-Berlingo Van is ruim voldoende om al jouw dagelijkse ritten probleemloos te kunnen afleggen.

Zelf je eigen Berlingo samenstellen

Dit is ook Wittebrug


Wittebrug: meer dan auto’s


Of je nu elke dag met de auto naar werk moet, of liever de fiets pakt en de auto alleen in het weekend gebruikt: bij ons vind je voor elke…

Lees meer

Alleen bij Wittebrug; toegang tot RDW voertuigrapporten!


Denk je eraan om een occasion te kopen? Vanaf nu download je bij elke auto het RDW voertuigrapport! Zo weet je wat je koopt.

Lees meer

Wittebrug Maandabonnement


Wat als je áltijd de juiste keuze kon maken? Met het Wittebrug Maandabonnement kan het! Vervoer wat altijd pas bij jouw situatie.

Lees meer

Waarschuwingslampjes


Wat betekenen de waarschuwingslampjes op jouw dashboard? Hier vind je een handig overzicht!

Lees meer

Disclaimer: De genoemde prijzen voor Citroën personenauto’s en bedrijfsauto’s zijn consumentenadviesprijzen excl. BTW/BPM. De afleverkosten bestaande uit kosten rijklaar maken, recyclebijdrage, leges en kosten tenaamstellen kenteken verschillen per model en uitvoering. Wanneer je een Citroën auto samenstelt via de configurator worden deze bijkomende kosten niet in het prijsoverzicht van de door jouw samengestelde Citroën auto vermeld. Wittebrug behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving de prijzen, modellen, alsmede de technische eigenschappen, uitrusting en accessoires te wijzigen. Alle genoemde prijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen “af importeur”. Eventuele aanbiedingen op deze website gelden zolang de voorraad strekt en onder voorbehoud van bevestiging.