Skip to the main content

CitroënJumper

Rijklaar vanaf
€ 28.800

Ontdek de Jumper

Ontdek de elektrische Citroën ë-Jumper en de Citroën Jumper, modellen die qua comfort, laadvolume en laadvermogen niets voor elkaar onderdoen. Geïnteresseerd? Vraag een offerte aan bij Wittebrug of reserveer een proefrit.

Ja ik wil een offerte!
Ontdek de Jumper

Citroën Jumper uitgelicht

De ideale bedrijfsauto voor elke professional.

Ideaal
elektrisch

De elektrische Citroën ë-Jumper is de beste werkmaat voor elke professional die actief is in en om de stad.

Op maat
gemaakt

De Citroën Jumper is leverbaar in 4 lengtes en 3 hoogtes. Hij beschikt over een laadvermogen van tot wel 1890 kg (chassis cabine-uitvoering), een laadvolume van tot wel 17 m3.

Prettig
comfortabel

Achter het stoere uiterlijk van de Citroën Jumper schuilt een comfortabele en prettige compagnon. Dankzij de verbeterde geluidsisolatie heerst er een aangename rust.

Schuiven
maar

Om het in- en uitladen te vergemakkelijken is de Citroën Jumper voorzien van twee schuifdeuren.

Zelf je eigen Jumper samenstellen

Dit is ook Wittebrug


Wittebrug: meer dan auto’s


Of je nu elke dag met de auto naar werk moet, of liever de fiets pakt en de auto alleen in het weekend gebruikt: bij ons vind je voor elke…

Lees meer

Alleen bij Wittebrug; toegang tot RDW voertuigrapporten!


Denk je eraan om een occasion te kopen? Vanaf nu download je bij elke auto het RDW voertuigrapport! Zo weet je wat je koopt.

Lees meer

Wittebrug Maandabonnement


Wat als je áltijd de juiste keuze kon maken? Met het Wittebrug Maandabonnement kan het! Vervoer wat altijd pas bij jouw situatie.

Lees meer

Waarschuwingslampjes


Wat betekenen de waarschuwingslampjes op jouw dashboard? Hier vind je een handig overzicht!

Lees meer

Disclaimer: De genoemde prijzen voor Citroën personenauto’s en bedrijfsauto’s zijn consumentenadviesprijzen excl. BTW/BPM. De afleverkosten bestaande uit kosten rijklaar maken, recyclebijdrage, leges en kosten tenaamstellen kenteken verschillen per model en uitvoering. Wanneer je een Citroën auto samenstelt via de configurator worden deze bijkomende kosten niet in het prijsoverzicht van de door jouw samengestelde Citroën auto vermeld. Wittebrug behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving de prijzen, modellen, alsmede de technische eigenschappen, uitrusting en accessoires te wijzigen. Alle genoemde prijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen “af importeur”. Eventuele aanbiedingen op deze website gelden zolang de voorraad strekt en onder voorbehoud van bevestiging.