Skip to the main content

CitroënJumpy

Rijklaar vanaf
€ 26.000

Ontdek de Jumpy

Een Jumpy voor elk bedrijf. Citroën denkt met je mee en biedt de Citroën Jumpy daarom aan in twee uitvoeringen met een specifieke uitrusting: de in de lengtes M en XL leverbare Driver voor professionals die lange afstanden afleggen. De elektrische Citroën ë-Jumpy is de ideale bedrijfsauto voor elke professional die actief is in en om de stad. Met zijn voor het segment ongekend grote actieradius van 330 km zet deze bestelwagen nieuwe maatstaven. Geïnteresseerd? Vraag een offerte aan bij Wittebrug of reserveer een proefrit.

Ja ik wil een offerte
Ontdek de Jumpy

Citroën Jumpy uitgelicht

De ideale bedrijfsauto voor elke professional.

Extra
Moduwork

Dankzij de optionele Moduwork-scheidingswand kunnen met de Citroën Jumpy voorwerpen met een lengte van tot wel 4 m in de auto worden vervoerd.

Dubbele
cabine

Bij de dubbele cabine profiteren de passagiers op de tweede zitrij van een optimaal comfort en beschik je over een opbergruimte van maar liefst 73 liter onder de stoelen.

Connected
Services

Met de Citroën Jumpy profiteer je van een groot aantal praktische en nuttige Connected Services die elke rit nog gemakkelijker maken.

Plaats voor
9 personen

De uitsluitend met een elektrische aandrijflijn leverbare Citroën Jumpy Combi is de ideale auto voor professioneel personenvervoer. Hij is leverbaar in de lengtes M en XL.

Zelf je eigen Jumpy samenstellen

Dit is ook Wittebrug


Wittebrug: meer dan auto’s


Of je nu elke dag met de auto naar werk moet, of liever de fiets pakt en de auto alleen in het weekend gebruikt: bij ons vind je voor elke…

Lees meer

Alleen bij Wittebrug; toegang tot RDW voertuigrapporten!


Denk je eraan om een occasion te kopen? Vanaf nu download je bij elke auto het RDW voertuigrapport! Zo weet je wat je koopt.

Lees meer

Wittebrug Maandabonnement


Wat als je áltijd de juiste keuze kon maken? Met het Wittebrug Maandabonnement kan het! Vervoer wat altijd pas bij jouw situatie.

Lees meer

Waarschuwingslampjes


Wat betekenen de waarschuwingslampjes op jouw dashboard? Hier vind je een handig overzicht!

Lees meer

Disclaimer: De genoemde prijzen voor Citroën personenauto’s en bedrijfsauto’s zijn consumentenadviesprijzen excl. BTW/BPM. De afleverkosten bestaande uit kosten rijklaar maken, recyclebijdrage, leges en kosten tenaamstellen kenteken verschillen per model en uitvoering. Wanneer je een Citroën auto samenstelt via de configurator worden deze bijkomende kosten niet in het prijsoverzicht van de door jouw samengestelde Citroën auto vermeld. Wittebrug behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving de prijzen, modellen, alsmede de technische eigenschappen, uitrusting en accessoires te wijzigen. Alle genoemde prijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen “af importeur”. Eventuele aanbiedingen op deze website gelden zolang de voorraad strekt en onder voorbehoud van bevestiging.