Skip to the main content
Prijs vanaf
€ 19.950 excl. BTW
Laadvolume
tot 17 m3
Laadvermogen
tot 2,2 ton

Fiat Ducato

Gedreven door innovatie, al meer dan 40 jaar.

LED
there be light!

De koplampen met LED-dagrijverlichting bieden een 40% hogere lichtopbrengst en zijn hoog op de carrosserie geplaatst, waar ze goed zijn beschermd tegen parkeerschade.

Open deur
270 graden

Maximaal gemak bij het laden en lossen bij beperkte ruimte. Dankzij speciale scharnieren kunnen de deuren in drie verschillende standen worden vastgezet.

Slim
Verlichting

Voor de verlichting van de laadruimte is een uitneembare plafondlamp verkrijgbaar die ook als looplamp kan worden gebruikt.

Extra gemak
Voor tablet en mobiel

Praktische houder biedt de mogelijkheid een smartphone of tablet van maximaal 10 inch goed in het zicht op het dashboard te bevestigen.

Motorisatie

Voor elke Ducato is er een motor die perfect aansluit op wat u nodig hebt. Ongeacht waar, waarvoor en onder welke omstandigheden u uw voertuig wilt inzetten. Het aanbod bestaat uit een viertal duurzame, betrouwbare en soepele 2.3 MultiJet-motoren die uitstekende prestaties koppelen aan een laag brandstofverbruik. Ze zijn standaard uitgerust met het Eco Pack en hebben een geavanceerd SCR-uitlaatsysteem, waardoor ze stuk voor stuk voldoen aan de strenge Euro 6d TEMP-emissienormen. Voor wie maximaal wil besparen en ongehinderd door milieuzones die in steeds meer gemeentes worden ingevoerd zijn werk wil doen, is de Ducato ook verkrijgbaar met de milieuvriendelijke Natural Power-motor op aardgas (CNG).

Meer weten over het motoraanbod? Bij Wittebrug Fiat Professional helpen we je graag verder!

Ja, ik wil graag meer weten
Motorisatie

Jouw Fiat Ducato bestellen

Is jouw gewenste Fiat Professional model niet bij ons op voorraad? Wij helpen je graag bij het bestellen van een nieuwe auto. Vul geheel vrijblijvend het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bestelformulier
Jouw Fiat Ducato bestellen
Fiat Professional

Occasions


Minimaal 12 maanden garantie
Controle op wel 100 punten
Proefrit aan huis
Hulp bij pech onderweg
NAP gecontroleerd

Disclaimer: Alle prijzen die op de bedrijfswagens pagina’s zijn vermeld zijn exclusief BTW. De informatie op deze website wordt met de grootste zorg geselecteerd en weergegeven en zo accuraat en actueel mogelijk weergegeven. Wijzigingen en/of fouten in de genoemde gegevens, zoals prijzen, kilometerstanden, technische gegevens en dergelijke zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.