Skip to the main content
Prijs vanaf
€ 31.745 excl. BTW
100% elektrisch
zero emission!

Dit is de nieuwe e-Scudo!

Elektrisch rijden
Steeds meer bedrijven overwegen de aanschaf van een elektrische bus. De krachtige e-Scudo biedt een bereik tot 330 kilometer (WLTP-waarde gecombineerde rijcyclus 75 kWh-accu) in combinatie met een topsnelheid van 130 km/u. Deze elektrische bedrijfswagen is met gelijkstroom-snelladen al in 30 tot 45 minuten tot 80% bijgeladen!

Voor wie?
De e-Scudo is jouw ideale bedrijfswagens waarmee je elke milieuzone inkomt! Een ideaal kantoor voor klussen in en om de stad. Het laadvermogen en het laadvolume zijn exact dezelfde als die van de dieselversies.

Hoogte: 1.90m
Lengte:
5m (tot 5,3m)
Versie met korte wielbasis:
4,6m.

Wij houden je graag op de hoogte over deze nieuwe Fiat e-Scudo, die medio dit jaar in de showroom verwacht wordt!

Proefrit aanvragen
Dit is de nieuwe e-Scudo!

De Fiat e-Scudo: 100% elektrisch

Binnenkort bestelbaar bij Wittebrug Fiat Professional: de 100% elektrische Fiat e-Scudo!

Laden maar!
100% elektrisch

Wij adviseren je graag over elektrisch rijden en regelen ook de beste laadoplossing!


Over laden gesproken
Ruime indeling

De nieuwe e-Scudo biedt enorm veel laadruimte. Van buiten compact met een hoogte van 1.9 m, maar een laadvolume oplopend tot 6,6m3! Wist je dat wij ook in- en ombouw regelen?


Comfortabel
zoals thuis

Uniek! De Fiat e-Scudo werkt als een bus, maar rijdt als een personenauto! De dagen van een ondernemer kunnen lang zijn, dat snappen we. Dan is een beetje comfort wel fijn.

Aandrijflijn
Genoeg te kiezen

De elektrische motor is voor alle uitrustingsniveaus beschikbaar. Kies tussen 50 of 75 kWh, of bij de dieselmotorkeuze uit vier verschillende krachtbronnen met oplopend vermogen.

Disclaimer: Alle prijzen die op de bedrijfswagens pagina’s zijn vermeld zijn exclusief BTW. De informatie op deze website wordt met de grootste zorg geselecteerd en weergegeven en zo accuraat en actueel mogelijk weergegeven. Wijzigingen en/of fouten in de genoemde gegevens, zoals prijzen, kilometerstanden, technische gegevens en dergelijke zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.