Skip to the main content
Prijs vanaf
€ 21.945 excl. BTW
Laadvolume
tot 6,6 m3

De nieuwe Fiat Scudo

Bestel de nieuwe Fiat Scudo of de nieuwe 100% elektrische Fiat eScudo!

Jij kiest!
Laden of tanken

De Fiat Scudo is ook verkrijgbaar als Fiat e-Scudo. Wat werkt voor jou? Wij adviseren je graag over elektrisch rijden en regelen indien nodig ook de beste laadoplossing!


Over laden gesproken
Ruime indeling

De nieuwe Scudo biedt enorm veel laadruimte. Van buiten compact met een hoogte van 1.9 m, maar een laadvolume oplopend tot 6,6m3! Wist je dat wij ook in- en ombouw regelen?


Comfortabel
zoals thuis

Uniek! De Fiat Scudo werkt als een bus, maar rijdt als een personenauto! De dagen van een ondernemer kunnen lang zijn, dat snappen we. Dan is een beetje comfort wel fijn.

Aandrijflijn
Genoeg te kiezen

De elektrische motor is voor alle uitrustingsniveaus beschikbaar. Kies tussen 50 of 75 kWh, of bij de dieselmotorkeuze uit vier verschillende krachtbronnen met oplopend vermogen.

Uitvoeringen

De Fiat Scudo wordt verkrijgbaar in drie uitvoeringen:

EASY Onder meer:

  •  achterdeuren zonder ruiten, zijschuifdeur rechts, cruise control met snelheidsbegrenzer, bijrijdersstoel, 12-v aansluiting in de cabine, audiosysteem met 2 speakers en 2 tweerters.

BUSINESS 

  • Alle opties van Easy, plus onder meer centrale deurvergrendeling en airco. 

LOUNGE

  • Alle opties van Business, plus onder meer mistlampen, parkeersensoren achteraan, achteruitrijcamera en bijrijdersbank met opbergruimte onder de zitting.

Ik wil een proefrit
Uitvoeringen

Zelf jouw Fiat Scudo samenstellen

Disclaimer: Alle prijzen die op de bedrijfswagens pagina’s zijn vermeld zijn exclusief BTW. De informatie op deze website wordt met de grootste zorg geselecteerd en weergegeven en zo accuraat en actueel mogelijk weergegeven. Wijzigingen en/of fouten in de genoemde gegevens, zoals prijzen, kilometerstanden, technische gegevens en dergelijke zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.