Skip to the main content

Fiat 500X

Prijs vanaf
€ 30.990

Fiat 500X leasen?

De Fiat 500X van Wittebrug is een ideale auto om te leasen. Private lease is de particuliere vorm van operational lease. Jij betaalt een vast bedrag per maand en hoeft eigenlijk alleen nog maar te tanken! Hier lees je meer over private leasen. Wil je de Fiat 500X leasen? Bekijk dan alle leasevormen die wij bieden.

Zoek je liever naar een Fiat 500X die echt te koop is, een nieuwe of een Fiat 500X occasion? Ook dan ben je bij Wittebrug Fiat aan het juiste adres. Neem een kijkje in onze totale voorraad met nieuwe en occasion Fiat modellen!

 

Fiat 500X leasen?

Fiat 500X

Tijdloos design

Laat van je horen
Sportief

De dubbele verchroomde uitlaat is een bijzonder opvallend teken van de Sport-crossover look.

LED
je zien

LED koplampen en achterlichten zorgen voor je veiligheid en zichtbaarheid.

Vlot
Krachtig

Vlotte motor: De nieuwe driecilinder met turbo (120 pk) kan de auto makkelijk aan. Hij rijdt er vlot mee.

Ruim
Verrassend

Verrassend ruim: Je zit prettig hoog achter het stuur in de 500X, op fijne stoelen die goede steun geven. Ook achterin is er veel zitruimte.

Motorisaties

De motor van je Fiat 500X voert je dankzij zijn consistente en uitstekende prestaties overal heen waar je maar wil. Alle motoren zijn E6d finaal en de 1.6 M-jet levert nu 130 pk.

  • 1.0 T3 120 pk
  • 1.3 T4 150 pk dct
  • 1.3 M-jet 95 hp
  • 1.6 M-jet 130 pk

Wil je meer weten over het motorenaanbod? Bij Wittebrug Fiat helpen wij je graag verder.

Ja, ik wil meer weten!
Motorisaties

Zelf je eigen Fiat 500X samenstellen

Disclaimer: * Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten. Genoemde private lease aanbiedingen zijn op basis van een looptijd van 60 maanden met een jaarkilometrage van 7.500 km (andere looptijden en vrije kilometers per jaar op aanvraag) , met een eigen bijdrage van € 500,- per gebeurtenis, houderschapsbelasting voor provincie Zuid-Holland en zonder vervangend vervoer.