Skip to the main content

OpelCombo

Rijklaar vanaf
€ 19.900

Direct herkenbaar

De Combo is door zijn design direct herkenbaar als een Opel: een krachtig, gestroomlijnd profiel, zichtbaar hoge kwaliteit en slimme innovaties. Interesse? Vraag een offerte aan bij Wittebrug Bedrijfswagens.

Vraag een offerte aan
Direct herkenbaar

Opel Combo uitgelicht

Ontdek de functionele en flexibele eigenschappen van de Combo

Schuiven
maar

Om in elke situatie optimaal toegang tot de laadruimte te bieden, is de Combo voorzien van een brede schuifdeur aan passagierskant, of schuifdeuren aan beide zijkanten.

LED
there be light

LED-dagrijverlichting zorgt dat je overdag beter wordt opgemerkt. Deze stijlvolle verlichting gebruikt bovendien minder energie dan halogeen-verlichting.

Versnellings
bakken

Voor de Combo kun je kiezen tussen een soepel schakelende 5- of 6-versnellingsbak of het gemak van een geavanceerde 8-traps automaat.

Heads
Up

Het Head-Up display recht boven het stuurwiel toont de belangrijkste rij-informatie en waarschuwingen, zoals je snelheid en navigatie-aanwijzingen.

Zelf je eigen Combo samenstellen

Dit is ook Wittebrug


Wittebrug: meer dan auto’s


Of je nu elke dag met de auto naar werk moet, of liever de fiets pakt en de auto alleen in het weekend gebruikt: bij ons vind je voor elke…

Lees meer

Alleen bij Wittebrug; toegang tot RDW voertuigrapporten!


Denk je eraan om een occasion te kopen? Vanaf nu download je bij elke auto het RDW voertuigrapport! Zo weet je wat je koopt.

Lees meer

Wittebrug Maandabonnement


Wat als je áltijd de juiste keuze kon maken? Met het Wittebrug Maandabonnement kan het! Vervoer wat altijd pas bij jouw situatie.

Lees meer

Waarschuwingslampjes


Wat betekenen de waarschuwingslampjes op jouw dashboard? Hier vind je een handig overzicht!

Lees meer

Disclaimer: Wittebrug doet al het mogelijke om te verzekeren dat de inhoud van deze website actueel en correct is, maar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of schade als gevolg van het vertrouwen op de inhoud van deze website. Sommige informatie op deze website kan incorrect zijn als gevolg van product- c.q. prijswijzigingen die zijn doorgevoerd sinds de betreffende inhoud op de website is geplaatst. Het is mogelijk dat delen van de beschreven of afgebeelde uitrusting alleen in bepaalde landen of alleen tegen meerprijs leverbaar zijn. Opel behoudt zich het recht voor de productspecificaties en uitrusting te allen tijde te wijzigen. Wittebrug geeft graag de meest recente informatie over de productspecificaties en prijzen van onze modellen.