Skip to the main content

OpelCrossland

Rijklaar vanaf
€ 27.999

Prachtig én praktisch

Prachtig én praktisch, de nieuwe Opel Crossland heeft het allemaal. Een verfijnd SUV-design, het nieuwe familiegezicht ‘de Vizor’, een comfortabel interieur, zeeën van ruimte en de meest innovatieve assistentiesystemen. Gemaakt om in te leven. Ontworpen voor jou. Gedurfd en vooruitstrevend aan de buitenkant, premium en ruim aan de binnenkant. Interesse? Vraag een offerte aan bij Wittebrug of reserveer een proefrit.

Vraag een offerte aan
Prachtig én praktisch

Ontdek de Opel Crossland

Het baanbrekende design van de nieuwe Crossland maakt één ding direct duidelijk: dit is een auto die helemaal voor jou gemaakt is. Voor je dagelijkse ritten én je volgende avontuur.

Veelzijdige
achterbank

De achterbank kan naar voren of naar achteren worden geschoven, voor meer beenruimte of meer ruimte voor bagage.

Verwarmde
functies

Op koude dagen kunnen de voorstoelen van de Crossland worden ingesteld op drie niveaus van verwarming, terwijl de bestuurder geniet van het comfort en gemak.

Led
koplampen

Met de nieuwe Crossland rij je ook in het donker veilig en ontspannen, dankzij LED-koplampen met automatische afstelling op rij- en weersomstandigheden (AFL).

Intelli
Grip

Vermogen is niet nuttig zonder controle. IntelliGrip zet de kracht van Crosslands dynamische aandrijflijn precies daar in waar die nodig is voor grip en nul wielspin.

Zelf je eigen Crossland samenstellen

Dit is ook Wittebrug


Wittebrug: meer dan auto’s


Of je nu elke dag met de auto naar werk moet, of liever de fiets pakt en de auto alleen in het weekend gebruikt: bij ons vind je voor elke…

Lees meer

Alleen bij Wittebrug; toegang tot RDW voertuigrapporten!


Denk je eraan om een occasion te kopen? Vanaf nu download je bij elke auto het RDW voertuigrapport! Zo weet je wat je koopt.

Lees meer

Wittebrug Maandabonnement


Wat als je áltijd de juiste keuze kon maken? Met het Wittebrug Maandabonnement kan het! Vervoer wat altijd pas bij jouw situatie.

Lees meer

Waarschuwingslampjes


Wat betekenen de waarschuwingslampjes op jouw dashboard? Hier vind je een handig overzicht!

Lees meer

Disclaimer: Aan de afbeeldingen en benoemde specificaties kunnen geen rechten worden ontleend. Sommige afgebeelde specificaties zijn mogelijk niet beschikbaar voor de Nederlands markt. Hyundai behoudt zich het recht voor om modellen, kleuren en uitrustingen te wijzigen zonder voorafgaande aankondiging en zonder verplichting de reeds op de markt zijnde auto’s te wijzigen. 2 Actieradius is gebaseerd op de nieuwe WLTP-meetmethode, deze kan in de praktijk onder andere variëren door: omstandigheden op de weg, rijstijl en temperatuur. 3 Tijdsduur voor het opladen is onder andere afhankelijk van de batterij- en omgevingstemperatuur, vermogen van het laadpunt en laadstatus van de batterij. Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen.