Skip to the main content

OpelMovano

Rijklaar vanaf
€ 28.800

Ontdek de Movano

De nieuwe Movano combineert de hoge kwaliteit Van Opel en de ongekend praktische eigenschappen waar hij bekend om staat, met een ruimere keuze uit varianten dan ooit, een nieuw robuust design, geavanceerde assistentiesystemen en een hoger maximaal laadvermogen. Daarmee biedt de nieuwe Opel Movano de perfecte oplossing voor elke transporttaak. Interesse? Vraag een offerte aan bij Wittebrug Bedrijfswagens of reserveer een proefrit.

Vraag een offerte aan
Ontdek de Movano

Opel Movano uitgelicht

Ontdek de functionele en flexibele eigenschappen van de Movano

Mobiel
kantoor

Het multifunctionele clipboard kun je als je het niet gebruikt eenvoudig in het dashboard opbergen.

Loepzuivere
Infotainment

Bestuurder en passagiers genieten onderweg van de loepzuivere ontvangst van digitale radio, Bluetooth en USB-aansluiting.

Achteruitrij
camera

Parkeren en manoeuvreren in de stad worden een stuk minder inspannend met de geavanceerde achteruitrijcamera, die het gebied achter de Movano helder weergeeft op het touchscreen.

Comfortabele
voorstoelen

De individuele voorstoelen zijn voorzien van comfortabele, verstelbare hoofdsteunen en een verstelbare rugleuning en zijn in lengterichting verstelbaar.

Zelf je eigen Movano samenstellen

Dit is ook Wittebrug


Wittebrug: meer dan auto’s


Of je nu elke dag met de auto naar werk moet, of liever de fiets pakt en de auto alleen in het weekend gebruikt: bij ons vind je voor elke…

Lees meer

Alleen bij Wittebrug; toegang tot RDW voertuigrapporten!


Denk je eraan om een occasion te kopen? Vanaf nu download je bij elke auto het RDW voertuigrapport! Zo weet je wat je koopt.

Lees meer

Wittebrug Maandabonnement


Wat als je áltijd de juiste keuze kon maken? Met het Wittebrug Maandabonnement kan het! Vervoer wat altijd pas bij jouw situatie.

Lees meer

Waarschuwingslampjes


Wat betekenen de waarschuwingslampjes op jouw dashboard? Hier vind je een handig overzicht!

Lees meer

Disclaimer: Wittebrug doet al het mogelijke om te verzekeren dat de inhoud van deze website actueel en correct is, maar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of schade als gevolg van het vertrouwen op de inhoud van deze website. Sommige informatie op deze website kan incorrect zijn als gevolg van product- c.q. prijswijzigingen die zijn doorgevoerd sinds de betreffende inhoud op de website is geplaatst. Het is mogelijk dat delen van de beschreven of afgebeelde uitrusting alleen in bepaalde landen of alleen tegen meerprijs leverbaar zijn. Opel behoudt zich het recht voor de productspecificaties en uitrusting te allen tijde te wijzigen. Wittebrug geeft graag de meest recente informatie over de productspecificaties en prijzen van onze modellen.