Skip to the main content

Alfa Romeo Tonale

Nu
Uit voorraad leverbaar!
Rijklaar vanaf
€ 42.000

De Tonale leasen

De Alfa Romeo Tonale leasen? Dat kan! Wij vertellen je graag meer over het leasen, private lease, huren of aanschaffen van deze auto.

De Tonale leasen

Tonale: Stijlvol en innovatief

Nieuwe technologie. De overtreffende trap van rijplezier.

Welkom
Wittebrug Alfa Romeo

Welkom bij Wittebrug Alfa Romeo! Kunnen wij je helpen? Je bent uiteraard welkom bij Alfa Romeo Den Haag!

Exclusief
Design

Ontdek de exclusieve designoplossingen die Alfa Romeo's Centro Stile specifiek voor het interieur van de Tonale heeft bedacht.

Comfortabel
Stijlvol

De Tonale heeft een uiterst sfeervol en comfortabel interieur waarin hoogwaardige materialen en elegante details de boventoon voeren.

Nieuwste snufjes
Infotainment

Het infotainment systeem is in samenwerking met Harman tot stand gekomen, is tot 10,25 inch, en heeft stemherkenning van Amazon Alexa. Als dat geen fijn ritje wordt?

Dit is ook Wittebrug


Review Alfa Romeo Tonale


De nieuwe, sportieve compact SUV van Alfa Romeo is nu verkrijgbaar! Leverbaar als hybride zonder stekker of plug-in hybride met stekker. Om deze Alfa Romeo Tonale beter te leren kennen,…

Lees meer

Disclaimer: Alle genoemde prijzen en het vermelde aanbod zijn, indien van toepassing, inclusief opties, BTW, BPM en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken en gelden zolang de voorraad strekt. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de werkelijkheid. FCA Netherlands B.V. besteedt de grootst mogelijke aandacht aan de organisatie van haar acties en het beheer van de website. Desondanks kan het voorkomen dat de weergegeven of verstrekte informatie niet volledig of niet juist is. Eventuele onzorgvuldigheden, spelfouten of andere fouten op deze website of andere door FCA Netherlands B.V. openbaar gemaakte (promotionele) materialen, kunnen niet aan FCA Netherlands B.V. worden tegengeworpen noch enige verplichting aan FCA Capital. Alleen geldig bij deelnemende dealers. De getoonde actie is van toepassing voor particuliere klanten. Het maximale voordeel is opgebouwd uit een onvoorwaardelijke Alfa Romeo-korting van € 2.000 en een extra inruilvoordeel tot € 1.500. De inruilauto dient minimaal drie maanden op naam van de huidige eigenaar te staan.