Skip to the main content

Verzekerd op weg

Als ondernemer wil je risico op stilstand beperken. Je kunt je dan ook voor bijna alles verzekeren. De soorten verzekeringen hangen af van het soort onderneming; heb je een eenmanszaak, werk je met een compagnon of heb je veel werknemers in dienst?

Op de website van de Kamer van Koophandel lees je precies welke verzekering voor jou relevant is. Wij vertellen je graag meer over het verzekeren van één van jouw trouwe werknemers; je bedrijfswagen!

Verzekerd op weg

Onze tips

met het uitzoeken van een passende verzekering. Misschien een open deur, maar in de categorie 'voorkomen is beter dan genezen';
Een ongeluk zit in een klein hoekje, hoe geoefend de berijder ook is. Zorg in elk geval dat de wagen zijn APK keuring bijtijds heeft gehad en dat kleine reparaties zoals een sterretje in de ruit, zijn uitgevoerd. Voor het eerst met een elektrische wagen de weg op? - lees onze tips!
Rijdt er iemand met je mee? Laat hem of haar dan de telefoongesprekken voeren onderweg, zodat jij alle aandacht op de weg kunt richten.
Door je bus met de achterzijde aan een hek of muur te parkeren, kan de laadklep niet ver genoeg open om er spullen uit mee te nemen. Natuurlijk is het slim om zelf al de meest waardevolle zaken eruit te halen.
Zorg dat je weet wat je moet doen wanneer jouw bedrijfswagen gestolen blijkt te zijn; bel eerst de politie om de terugvindkans te vergroten en schakel daarna jouw verzekeraar in.
Het weer lijkt grilliger te worden. De stormen Dudley, Eunice en Franklin zijn je vast niet ontgaan. Win advies in; welke verzekering dekt de schade? En wat als de boom uit de tuin van de klant, op jouw bedrijfswagen valt?
 Stel jouw vraag of bereken op de de pagina achter de knop hieronder direct jouw premie. - Volkswagen Bedrijfswagenverzekering
Neem contact met ons op!

Wij helpen je graag op weg.

Contact Meer over onze Bedrijfswagenverzekering