Skip to the main content

Hyundai KONA

Rijklaar vanaf
€ 29.795
Private lease vanaf
€ 509 p/m

Hyundai KONA voor elke situatie

De Hyundai KONA is een ideale auto om te leasen. Private lease is de particuliere vorm van operational lease. Jij betaalt een vast bedrag per maand en hoeft eigenlijk alleen nog maar te tanken! Hier lees je meer over private leasen. Wil je de Hyundai KONA leasen? Bekijk dan alle leasevormen die wij bieden.

Zoek je liever naar een Hyundai KONA die echt te koop is, een nieuwe of een KONA occasion? Ook dan ben je bij Wittebrug aan het juiste adres. Neem een kijkje in onze totale voorraad met nieuwe en occasion Hyundai KONA modellen!

 

Bekijk ons KONA aanbod
Hyundai KONA voor elke situatie

Naar een hoger niveau

Expressief vanuit elke hoek. De nieuwe Hyundai KONA tilt het bekroonde dynamische design van zijn voorganger naar een hoger niveau.

Slanker en verfijnder
SUV-signatuur

Gedurfde, vooruitstrevende ontwerp-updates geven de KONA een nog gestroomlijnder look, terwijl de auto zijn robuuste SUV-signatuur heeft behouden.

Slimme technologie
Innovatieve features

De nieuwe Hyundai KONA is uitgerust met slimme technologie om jouw actieve levensstijl te ondersteunen.

Nog veiliger
Extra gemoedsrust

De reeks verbeterde veiligheids- en rijhulpsystemen in de nieuwe Hyundai KONA zorgen voor extra gemoedsrust.

10,25-inch touchscreen.
Apple CarPlay en Android Auto

De 10,25-inch touchscreen ondersteunt Apple CarPlay™ en Android Auto™ (voorbereiding). Verbind je smartphone en kies je muziek en bedien je apps via het grote scherm.

Dit is ook Wittebrug


Onthuld! Twee high-performance Hyundai N-conceptauto’s!


Maak kennis met de concept cars van Hyundai N! Vul het formulier in en blijf op de hoogte of maak als eerst die proefrit!

Lees meer

Review Hyundai IONIQ 5


Ricardo schrijft voor Dutchiee Tech Reviews – hij nam de Ioniq 5  mee en vertelt je hoe de auto rijdt en op welke punten hij de auto getest heeft!

Lees meer

IONIQ 6


Maak kennis met de Hyundai IONIQ 6! Vul het formulier in en blijf op de hoogte of maak als eerst die proefrit!

Lees meer

Trekauto van het jaar 2022


De Hyundai IONIQ 5 is door de ANWB uitgeroepen tot (caravan)trekauto van het jaar 2022! Bijzonder, want voor het eerst prijkt een elektrische auto bovenaan de lijst. Wat kan 'ie…

Lees meer

Disclaimer: Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten. Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Gemiddeld brandstofverbruik: 3,6 l/100 km. Gemiddelde CO2 emissie: 95 g/km.